pondelok 20. augusta 2012

My week (14)


Toto meme je z dielne Princeznej.
Ide o zhrnutie minulého týždňa a plánov na ten budúci.

Ahojteeeee! Prvá,základná a povinná otázka: Ako prázdinujete? 
Ja sa musím pochváliť, že posledné tri týždne boli... rušné. Čo sa síce negatívne prejavilo na blogu, ale (idem vypustiť rúhačské slová, pánboh mi odpusť) kašľať blog, keď si ešte môžem užívať pár teplých dní. :D A fakt pár. 
No idem však pekne poporiadku. 
zľava: Vladka, Baška, Peťa & ja
Boli ste niekedy na balónovej vojny? Ja už hej! A môžem vám povedať, že toľko modrín som už dlho nemala. :D Niektorí narušení jedinci hádzali pekne silno a keď vám to pristálo na ksichte, od monokla nebolo ďaleko. :D O tom, že som mala trávu všade už ani nehovorím. A to blato... Ale bolo skvele. Teplo, mokro... Letne. :)
Tá nenamaľovaná a kompletne mokrá príšera v červenom tričku úplne v pravo som ja. :D 

Tak som sa na dva týždne (včera som sa vrátila) zdekovala k babke na dedinku (ktorú milujem milujem milujem. Dedinku myslím teraz, ale aj babku. :D ). A kebyže týždeň a pol z toho nepršalo a nemuseli sme zatopiť v peci, lebo inak by sme zamrzli, bolo by tam úplne bohovsky. Ale bola strašná kosa, takže sa nedalo robiť nič. 
No za tie tri pekné dni som stihla byť raz na kupku. :D Ale zato bolo veľmi dobre. Keď ste ešte neboli na Sninských rybníkoch, odporúčam. Je tam brutálne pekne a nie sú to rybníky ale jeden normálny veľký (VEĽKÝ) bazén s prírodnou vodou (žiaden chlór). Keď sme tam boli my, tak až TAK teplo nebolo, ale stačilo. Aj prst som si stihla naraziť keď sme hrali volejbal. Ale inak úplne bombovo bolo. :)

Nevestin podväzok. :D
Aj na svadbe som stihla byť. (Nie mojej!) A bolo úžasne. Inak je dosť divný pocit, keď človek, s ktorým som od mala, a ktorý ma prvýkrát zobral na festival a ktorého mám proste rada je od razu v stave, že: vydatá. 
Ale svadba bola fakt skvelá, domov som prišla o piatej, po tom, čo už nikto zo ženichových a nevestiných kamarátov nevládali pogovať na Ine Kafe. Čo vám poviem - punkáči (či čo to oni sú) majú svadbu. Takú zmesku rôznych zvláštnych ľudí som už dlho nevidela. Nemyslím ako rodinu, ale ich kamarátov. :D
Najväčší hlod svadby bola hláška kapely: a teraz si dáme RUSNÁCKE REGGAE! 
No, boli sme splakaní, toľko sme sa smiali. :D 

Potom som dva (či tri? :D) dni v kuse chatovala. Novomanželia to chceli všetko poriadne osláviť... No mám pocit, že to bolo ešte lepšie. :D Ešte viac alkoholu a ešte viac zvláštnych ľudí. :D 

Inak sa nič také nedialo, stále som bola u babky, lebo som chcela byť so sesternicami z Írska (jedna z nich bola nevesta). Uvidím ich asi až budúci rok... :( 

Prečítať som stihla... Eragon, Eldest, Pushing the Limits, Spatočník (to je tak strašne dobrá kniha! Asi sa preorientujem na kriminálky, lebo toto ma dostalo), Sushi v dushi, a teraz čítam Brisingr. 
Takže celkom hojne. :)) 

Medzitým som stihla mať v stredu narodeniny, ktoré som ešte neoslávila,  ale ja dúfam, že bude všetko. :D Dneska sa konečne uskutočnila objednávka, takže zajtra by mi do Prešova mal doraziť novučičký KINDLE 4! A najlepšie na to je, že si ho zaplatím sama! HA! Bude čisto čistučko môj. Teším sa z toho. :D 
Takže teraz ako besná zháňam prvú aj poslednú knihu ktorá ma napadne (fakt, že v notebooku mám asi 40 neprečítaných kníh nehrá žiadnu rolu :D).

A tak. 

Moja milovaná dedinka. :)
Tento týždeň idem na chatu na Domašu. Dúfam, že také počasie ako mám teraz za oknom vydrží čo najdlhšie a aspoň nohy omočím.
A prečítať by som chcela Brisingra. A chcela by som si aj spraviť potom šor s novo získanou čítačkou, ale to stihnem asi až budúci týždeň. 
A chcela by som dnes/zajtra napísať recenziu na Pushing the Limits, ktorú som dočítala ešte minulý týždeň. Ale veľmi sa mi do toho nechce. Tak uvidím. Snáď aspoň nejakú minirecenziu alebo niečo. Ale kniha bola fakt skvelá. Dala som ju za jeden deň a brutálne sa mi páčila. Rozhodne nesklamala. :) 

A inak nič neplánujem, sú prázdniny, nechávam sa unášať. 

Čo nového u vás? Niečo iné na srdiečku? Komentujte! :)

A ešte jedno prudko letné video/pesnička...  Nie práve môj štýl, ale ja mám v lete vysokú toleranciu somarín a brutálnu hudobnú všehochuť. :D


Pre dnešok sa lúčim. 

Byeeee! :-* :))

3 komentáre:

  1. Pekne akčné teda!:)) A navyše si toho stihla ešte aj dosť prečítať, fííha.:D
    Na Pushing the limits sa sama chystám, takže som na recenziu zvedavá.=)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, miestami si pripadám ako super žena s pekne porozdeľovaným vedomím, ktoré zvláda spracovať veľa kníh v krátkej dobe (človek by z tej charakteristiky nadobudol pocit, že som obyčajný schizofrenik :D).

      Pushing the Limits si prečítaj čím skôr. Veľmi dobré, plus sa to skvele čítalo. Plus (veľkéééé PLUS) hlavný mužský hrdina je prudko reálny a veľmi ľahko si ho človek zamiluje (mne na to stačilo nejakých 5-10 strán). :D

      Odstrániť