streda 20. augusta 2014

Úhádni číslo a ja ti dám knihu ~GIVEAWAY~


Poznáte tú reklamu na slovenskú sporiteľňu, kde jeden malý, drzý spratek nechce zhodiť rebrík svojmu ocovi? Ja si myslím, že určite. Poviem vám, neexistuje veľa reklám, z ktorých by som sa dokázala udrbávať mesiac, ale tejto sa to podarilo. A bude to znieť ako totálny blud, no práve táto reklama - povedz heslo a ja ti dám rebrík!- ma z veľkej časti inšpirovala. A tak bude mať jeden z vás možnosť vyhrať akúkoľvek knihu - anglickú, slovenskú, českú, mandarínsku... - do hodnoty 15 EUR. Pod jednou podmienkou... Musíte uhádnuť, koľko kníh momentálne hostí moja knižnica. Pôvodne som niekedy v tomto období chcela nafotiť novú Kúzelnú knihovničku, no teraz to, samozrejme, prekladám, kým jeden z vás sa uhádne, netrafí a nevyhrá si knihu. Ak by sa to náhodou nepodarilo ani jednému z vás, knihu získa ten, ktorý bude svojim odhadom najbližšie. :)

Myslím, že to nie je nič komplikované a všetko je viac-menej jasné, no taktiež mi je jasné, že väčšina ľudí pri slove GIVEAWAY v názve článku, tieto úvodné omáčky nečíta, takže idem všetky pravidlá spísať do jednoduchých bodov. :)


  • súťaž je pre všetkých s doručovacou adresou na Slovensku alebo v Česku
  • vyhrať môže jeden
  • súťaž trvá od dnes do 12.9.2014
  • výhrou je kniha podľa vlastného výberu v max. hodnote 15 EUR
  • vyhráva ten, ktorý trafí presné číslo, resp. ten, ktorý bude svojim odhadom najbližšie k reálnemu počtu kníh v mojej knižnici. Ak by vás náhodou bolo viac s rovnakým číslom, ide klasické náhodné losovanie, pri ktorom bude platiť - čím viac vstupov, tým väčšia šanca niečo získať. :) 
  • nakoniec možno taká pomôcka pre vás, encyklopédie v dvoch spodných poličkách nie sú brané v úvahu :)
V prípade akýchkoľvek otázok sa vyjadrite v komentároch, na všetky nejasnosti rada odpoviem. :) 





a Rafflecopter giveaway

1 komentár:

  1. Tak to je zajímavá soutěž, bylo těžké to nějak odhadnout :)

    OdpovedaťOdstrániť