pondelok 9. januára 2012

My week (1)

Toto meme je z dielne Princeznej.
Ide o zhrnutie minulého týždňa a plánov na ten budúci.

Pestrý týždeň mám za sebou. :) 
Odhodlala som sa k usporiadaniu giveaway (Vy ste sa ešte nezapojili?? A čo ste šiši? Šup :)) A poviem vám, stálo ma to dlhé minúty odhodlávania sa. :D

Veľa som toho neprečítala. V podstate len jednu knihu - Zlodejka duší (recenzia). Dala som si re-reading Crescenda - Milujemm ťa, Patch! :D Ale prečítala som aj Naprieč vesmírom, slovenskú verziu a som nadšená! Ako všetko čo sa stane mi bolo jasné, veď som to už raz čítala, ale ten preklad! Tlieskam... Veľmi dobre to preložili. Fakt, fakt, fakt. :)

Prekonala som sa, a v piatok som otvorila ÚSTAVU, na ktorú som celé prázdniny len škaredo pozerala. Momentálne som ešte len na druhej hlave a som optimistka, že sa to do piatku aj naučím (v štvrtok večer sa vždy stihne veľa vecí :D). A potom hurá test. Bude to vtipné. :D

Keďže som sľúbila recenziu na EONU, tak si dávam re-reading Eona. Bože, ja tú knihu milujem! (Milujem, milujem, milujem!!!)  V jej čítaní ma však spomaľuje Škola noci a už spomínaná Ústava. 

Ágrch, Škola noci... Ja tak nemám rada Zoey a ten poprask, ktorý okolo seba neustále má.  Niekto tak výnimočný ako ona nebol, nie je a ani nikdy nebude. Zoey je len jedna. Škola noci má perfektný vesmír, kde sa všetko točí okolo Zoey. Autorky do tejto série zakomponovali toľko legiend, príbehov..., až je to tak prekombinované, že... až. A ja sa s tým z nevysvetliteľných dôvodov štvem...

Konečne som si zohnala jednu pesničku, ktorú hľadám od decembra, a počula som bombový song od Rihanny a Coldplay. Love! 



Inak to bol klasický prázdninový týždeň so zaujímavým víkendom. :D Len jedna vec ma štve... Že som sa toho roku nebola ešte nikde lyžovať. :( A už mi to začína chýbať. 

Plány do tohto týždňa sú jednoduché... Prečítať všetko čo chcem - Škola noci, Eon, Eona, - zvládnuť v zdraví a v pohode opätovný príchod do školy a nenechať sa tam naštvať - nikým, ničím. :) 




 


Prečítať Ústavu.
Prečítať Ústavu.
Prečítať Ústavu.

3 komentáre:

  1. Ja mám v pondelok skúšku z Teórie práva a tiež som Ústavu ani ostatné dokumenty, ktoré v otázkach budú zatiaľ neotvorila :D Takže držím palce!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juuu pekne si sa rozpísala :) až sa za svoj článok hanbím... budem si to musieť do budúceho týždňa vypracovať :D
    teším na recenzie :) a držím palce s ústavou aj školou aj Školou noci :D
    btw linkovač už by mohol aj fungovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj tebe držím palce! :)
    Šlo to samo. :D:D
    Heh, recenzie... Vyzerá to tak, že všetky plány čo som si porobila zostanú z polovice nesplnené. Po prvo dni v škole nám stihli naplánovať toľko písomiek, že najbližšie dv týždne sa nevyhrabem z učebníc... :D Ale čítať neprestanem, nejaká matika ma nerozhádže - budem sa snažiť. :)
    Jop, všimla som si, už som sa tam dala. :D

    OdpovedaťOdstrániť