pondelok 16. januára 2012

My week (2)

Toto meme je z dielne Princeznej.
Ide o zhrnutie minulého týždňa a plánov na ten budúci.

Dneska trochu neskôr. A keď vám mám úprimne povedať, nie som veľmi schopná vyprodukovať niečo zmysluplné, lebo mám hlavu plnú begin, writeln, integer, D:=... 

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení návratu do školy, ktorý som zvládla celkom obstojne. Tento týždeň to bude omnoho horšie (už mám za sebou katastrofálny pondelok, a to je ešte len pondelok), hlavne zajtra. Pred chvíľou som zistila, že som všetko zabudla, spravila si ťahák, pomodlila sa k všetkým svätým, a spolieham sa na šťastie. :D Ale super je, že už mám zakrúžkované štyri predmety - aspoň niečo. :)

Čo sa kníh týka, prečítala som všetko čo som mala naplánované. Čo nie je až tak pozitívne. Pravdepodobne som kvôli tomu dosť pokazila test z fyziky... Ale to je tak jedno. :D

Nikdy, nikdy nerozčítavajte nič nové, keď sa máte učiť! 
 

Plány do tohto týždňa sú, a teda je vlastne len jeden, a to: nezblázniť sa. :D Úprimne nechápem, čo všetkým tak preskočilo... (Rozumej učiteľom.)

A keďže som od včerajšieho rána neprečítala ani stranu, žiadne knižné plány si nerobím, aj tak by zostali len pekne napísané v tomto príspevku. 
A vlastne hej... Tento týždeň URČITE prečítam Hájnikovu ženu. To bude asi tak všetko. A to rozhodne neberiem nijako pozitívne.

Pred pár dňami som si tak uvedomila, že ja som si v Januári ešte nekúpila ani neobjednala žiadnu knihu. Ani jednu jedinú!
*aplaus* :D
Ale to bude asi tým, že z mojej to-read stolíka = komody neubudlo absolútne nič. Tak načo by som si niečo nové kupovala... :D

A rozmýšľam čo by som tak ešte napísala, ale všetko sa momentálne točí okolo školy, a to... Nie je dobrá téma. 

Dosť hrozný príspevok, ale momentálne som v stave sledovania telky a zahrabaná v papieroch, najradšej by som bola s kávou vedľa ruky, ale o deviatej kávu...

Takže ja asi budem končiť.

( Zbohom! :) )

2 komentáre:

  1. jaj ľutujem ťa a držím palce ;)
    (ja som svoj príspevok ani nestihla v rámci "prípravy" na skúšku a následnej oslavy :D takže pokračujem budúcim týždňom)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Konečne je už štvrtok, už len zajtra a budúci týždeň už bude trochu normálnejší. :D
      Všimla som si... :D Tak aspoň nech tá príprava mala zmysel. :)

      Odstrániť