štvrtok 30. januára 2014

Mesačná chvastačka - záver a začiatok 2013/2014


Už si ani nepamätám, kedy som naposledy na blogu uverejnila nejakú chvastačku. Akurát viem, že mesiac rozprávam o tom, že tie knihy už nafotiť musím... Preto ani titulok neuvádza, za ktoré mesiace sa idem tentokrát chvastať. Bude to NOVEMBER, DECEMBER, a chvalabohu už aj JANUÁR. Nepamätám si kedy, a v akom poradí mi knihy prišli, vlastne si už ani nepamätám všetky skvosty, ktorými sa mám chvastať, ale s terajšou premenlivou chvíľkou voľna som si povedala, že už to tu proste uverejniť musím a basta! 

Takže ideme na to...

Začnem podľa abecedy, takže prvé vydavateľstvo "na holenie" je vydavateľstvo CooBoo. 

Teraz bacha na to - koncom NOVEMBRA mi milý pán, ktorý mi, okrem toho, že mi pochválil šál a čiapku, priniesol balíček s troma knižnými kúskami. Ak hádate, že k dvom z nich som sa ešte nedostala (a tretiu som dočítala včera), hádate správne! Reč je o knihách Pustina, BZRK a BZRK Reloaded. Ak ma stalkrujete na Goodreads, včera ste si mohli všimnúť, že pribudla celkom nadšená recenzia na BZRK. Pokračovanie práve čítam, chcem ho doraziť dnes/zajtra, takže cez víkend vybúšim všetky svoje nadšené reakcie do asi celkom dlhého zhrňujúceho článku aka recenzie. Knihy som chcela strašne dlho a hrozne som sa na nich tešila, takže som nadšená, že ma nesklamali... Často sa to nestáva. 

Pustina ide na rad hneď potom. Matne si pamätám Krvavú cestu, hlavne si teda pamätám, že som bola celá nadšená, kedy chytím pokračovanie do ruky, takže sa zrejme celkom oprávnene teším. Uvidíme, čo sa z toho vykľuje. 
Po "C" tu mám najbližšie písmenko "F", takže prichádza tenká knižôčka z dielne vydavateľstva Fragment. Tá už je úspešne prečítaná a zrecenzovaná. Recenziu na Búrku si môžete prečítať -tu- Inak - táto mi tiež prišla ešte v novembri. Cítim sa zle, veľmi veľmi zle...

Nikdy som si nemyslela, že budem mať stavy, kedy budem NENÁVIDIEŤ maturitný ročník. A už vôbec som si nemyslela, že budem mať stavy, kedy budem nenávidieť predmety, ktorých som sa v minulosti nevedela nabažiť... Ale čoho je moc, toho je príliš. A biola už mi vyteká aj ušami. :D A nestíham nič čítať! :/

a, b, c, d, e, f, g... H ako vydavateľstvo HYDRA. Hydrin Astrálny pútnik mi dal zabrať. Hrubé, hrubé, hrubé... Ale za to príjemne čitateľné. :) Recenzia -tu-

Predposledným vydavateľstvom je Ikar. Ikarákom som toto obdobie dala poriadne zarobiť, v tejto chvastačke tvoria ich knihy najpočetnejšiu skupinku. Kedysi tesne pred stužkovou, vrámci flákania a čajíčkovania, keďže sme sa už navzájom ani nemohli cítiť v triede, som zablúdila do kníhkupectva a čo som tam nezbadala... ZĽAVY! No čo viac si knihomoľ môže priať. Nakúpila som si AŽ dve knihy. Tweetni mi a Čas medzi nami ma dokopy vyšli asi na osem eur. No nekúp to... Knihy si netrúfam povedať, že kedy prečítam, ale snáď ešte tento kalendárny rok. Každopádne - za také smiešne euráče som ich tam predsa nemohla nechať!

Ikar ešte nekončí... Ježiško sa síce trocha sekol, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Z Letní zahrady a Inferna, ktoré som mamke otrieskavala o hlavu asi mesiac, bolo nakoniec len to Inferno. A poukážka do Panta Rhei... Jej osud bol jasný. Takže síce dodatočne, ale stále vrámci Vianoc, som si ukoristila aj záverečnú časť najlepšej trilógie, ktorá mi tróni na poličke. Letní zahrada je moja a "tích zamilovaných rusákov" mám konečne kompletných! 

No a môj najčerstvejší úlovok je recenzný výtlačok od Slovartu. Názov hlása, žeby som sa možno mohla dozvedieť Kto je Mara Dyerová. Tak uvidíme. Teším sa!

To je všetko. Dokopy mi pribudlo krásnych 10 kníh. A moja knihovnička je v stave takom, že tie knihy už vážne (a teraz ako vážne, bez srandy) nemám kam dávať. A celkom ma to deprimuje, lebo novú poličku nedostanem (veď možno úspešne pôjdem na výšku, tak načo, že... )


7 komentárov:

  1. Tá Letní záhrada vyzerá úplne-mega-najlepšie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý knížky. Pustinu bych tak chtěla. Krvavá cesta se mi líbila. =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super hromádka :) A hodně štěstí s maturitou!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne prírastky.:) A tie zľavy, závisť. Btw, rozhodla som sa, že dám ešte jednu šancu Medenému jazdcovi, tak snáď ma to tentoraz chytí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hurá! Teším sa a budem ťa stalkrovať, ako na tom si. :)

      Odstrániť