sobota 1. júna 2013

Júnová GIVEAWAY

Slnko svieti, voda láka... A v tej kose, čo u nás v Prešove vládne, je skutočne viac možné, že si postavím snehuliaka, akoby som sa mala ísť vytrčiť na kúpalisko. Z dôvodu toho, a ešte toho, že v júni nebudem mať čas toľko prispievať na blog (minimálne nie, kým nebudú uzavreté známky), som sa rozhodla spraviť giveaway - pekná kniha v tomto odpornom počasí určite poteší.

A o čo sa bude súťažiť? Tentokrát to budú až TRI knihy! Tri knihy pre troch z vás - či už ste z Čiech alebo zo Slovenska. Pôvodne to mali byť knihy štyri, z toho jedna mala byť nejaká krásna anglicko-írska vec z Dublinu, no času bolo toľko, koľko bolo, a preto si nakoniec zasúťažíte len o knihy v našej ľubozvučnej slovenčine (a češtine).



Krásna katastrofa mi prišla ako recenzný výtlačok, a keďže už túto knihu doma mám, táto poputuje jednému z vás.
Lola a kluk od vedle je novinka vydavateľstva CooBoo, a vy si o ňu budete môcť zasúťažiť vďaka spoločnosti AlbatrosMedia, ktoré ju do tejto súťaže venovalo.
No a Temné diery budete mať odo mňa.

Podľa mňa sú to nádherné knihy, a ja osobne som dvom z nich dala plný počet hviezdičiek, takže rozhodne je o čo súťažiť. :)

Teraz trocha k pravidlám... Nebudú sa nijako líšiť od tých, na ktoré môžte byť u mňa zvyknutí, no aj tak si ich pozorne prečítajte, aby sme predišli prípadným nedorozumeniam.


  • súťažiť sa bude od 1. júna do dňa, kedy školopovinní ľudia dostanú do rúk vysvedčenie, teda do 29.6.2013
  • ako som už spomínala, do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek s doručovacou adresou na Slovensko alebo do Čiech
  • výhercovia budú traja. Každý tak získa jednu knihu. A myslím si, že aj šanca zvíťaziť je dosť veľká. :)
  • do súťaže sa zapojíte vyplnením Rafflecopter formulára, v ktorom už máte pri jendotlivých vstupoch napísané všetko potrebné
  • výhercov vyhlásim v priebehu pár dní od ukončenia súťaže, tým následne pošlem e-mail a oni budú mať na odpoveď 72 hodín, inak budem losovať znova
  • aby som sa vyhla nejakým chaosom, vo formulári prosím do políčka Kniha napíšte len jednu z týchto kníh, a to tú, ktorú si želáte najviac. Ja pevne dúfam, že všetci výhercovia budú spokojní. Ak by sa stalo, že by si dvaja vybrali rovnakú knihu, prvý vylosovaný dostane svoj výber, no a k tomu druhému poputuje tá zvyšná knižka. Dlho som dumala nad tým, ako to spraviť čo najlepšie, tak dúfam, že s tým nebude žiadny problém. 
Akékoľvek otázky, sťažnosti, atď. smerujte do komentára, no a ja už nezdržiavam... Rýchlo si vyplňte svoje vstupy! :)

Veľa šťastia!

Poprosím vypisovať veci do formulára bez diakritiky, aby som to aj vedela prečítať. :)

a Rafflecopter giveaway

10 komentárov:

  1. Tak za prvé- děkujeme za úžasnou soutěž. Ty ceny jsou famózní! :) Já osobně zkusím své štěstí s Lolou, protože Katastrofu i zombíky mám už doma, ačkoli jsem je zatím nečetla :)) Ale na zombíky se moc těším, předchozí dva díly mě dostaly a na poslední díl jsem se těšila fakt dlouho. Tak ho musím přečíst :)
    Máš úžasný, ale fakt ÚŽASNÝ blog! Odteď sem chodím pravidelně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fakt úžasná soutěž Miruš. Já osobně jsem se nedokázala rozhodnout mezi Krásnou Katastrofou a Lolou a klukem od vedle. Obě dvě mám už dlouhou dobu v plánu si přečíst, tak se mně snad poštěstí a poprvé něco vyhraju. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc děkuju za soutěž :). Už jsem si prohlídla celý tvůj blog a musím říct že je fakt dobrej :). Hodně se mi líbí tvoje recenze na knihu Kam zmizela Aljaška a už se nemůžu dočkat až bude i u nás :D John Green je hodně dorej spisovatel koupila jsem si do něj knihu Hvězdy nám nepřáli. Ještě jsem jí nečetla, jenom rychle prolistovala protože mám v poličce ještě spoustu nepřečtených knih, ale páni takhle rychle jsem se jěště nikdy nerozbrečela :D. A knihy o které se soutěží? Bylo to hodně těžký rozhodování mezi Lolou a Katastrofou, ale nakonec to vyhrála Lola, protože už od ní mám Polibek pro Annu a hrozně si mi líbila a byla jsem zvědavá na její další knihy :D.... To je asi tak vše co jsem chtěla napsat... Už jsem si zmínila že máš úžasnej blog? :D už nevím takže to píšu ještě jednou pro jistotu :D takže... Ahoj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som sa zapojila :) Naozaj super súťaž :) Hádam sa mi podarí tá Krásna katastrofa :D Čítala som o nej a vyzerá byť fakt zaujímavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvěla soutěž, už jsem se přihlásila :3 Kéž by se mi podařilo vyhrát Lolu, i když vím, že šance je mizivá, ale co :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. už som zapojená :) zvažovala som Krásnu katastrofu, ale keďže si ju idem kúpiť, tak napokon u mňa zvíťazila kniha Lola a kluk od vedle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, chci se zeptat jestli jsou knížky ve slovenštině nebo můžou být i v češtině??,
    díky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, no Lola je v češtine a zvyšné dve sú po slovensky.

      Odstrániť
  8. Ahoj, ja 29. odchádzam na týždeň, ak by som tu nebola a vyhrala (čo aj tak nevyhrám), tak mi výhra prepadne alebo počkáš kým sa ozvem? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kebyže náhodou vyhráš, a keďže si napísala, tak počkám. :)

      Odstrániť