sobota 3. augusta 2013

Malá zmena plánu a rýchle info okienko


No, tí z vás, ktorí ste sa zapojili do mojej súťaže o Jazdcov času už iste netrpezlivo očakávajú, že ktoré z vašich výtvorov som vybrala. Je mi to veeeľmi ľúto, no v mojom prázdninovom programe nastala taká väčšia zmena plánu, takže súťaž nebude môcť prebiehať tak, ako som chcela. Teda, ona by aj mohla, ale výherca by sa ku knihe dostal najskôr v septembri a ja nechcem nikoho tak zdržiavať. Preto výhercu vyberiem dnes a potom mu aj pošlem e-mail. Čím skôr mi naň odpíše, tým skôr bude kniha uňho. (Ešte neviem, že kto to bude, ale odporúčam sa mi ozvať najneskôr do pondelka, teda ak chcete mať knihu v najbližších dňoch. Potom idem preč, tak budem chvíľku doma, tak zasa preč... Nebudem mať vôbec čas. A neviem zaručiť, že kedy by k dotyčnému kniha došla.)


Toť ku giveaway. Teraz trocha z iného súdka, a síce, že prečo som to vlastne riešila tak ako som riešila...

Zatiaľ čo júl som mala prudko pohodový - cez týždeň v PO a šoférovať od vidím do nevidím, - august už bude pomerne rozlietaný. V stredu ráno sadám s kamarátkou na vlak a hajde do Blavy. Tam pobudneme týždeň, teoreticky sa v tom týždni nachádza aj Viedeň. Tak sa vrátim, vybalím kufor, pobalím kufor a ide sa na chatu k vode, tiež na týždeň. Tam by som rada nejako kvalitne oslávila narodky, ktoré tu sú čo nevidieť. Predpokladám, že sa vrátim spečená a polomŕtva, ale je to tak každý rok, takže nevadí. :D Tak budem mať cca 5 dní na to, aby som zohnala topánky na svadbu, ktoré zháňam už týždeň a ide sa zasa niekde preč. Teraz na inú chatu, z ktorej plynule poputujem na svadbu a z tej na ďalšiu chatu. A to už bude chvalabohu koniec augusta.

Takže tak. Blog bude, predpokladám, v stave mŕtvom, no nakoľko by mi malo prísť zopár kníh, pomedzi to ako budem behať od skupinky ľudí k inej skupinke ľudí, tak by som rada na všetko spísala recenzie, možno aj nejaké články, a keď budem pri internetovom zdroji, všetko nahádžem na blog. Nakoľko sama vlastne neviem, že ako to bude tento mesiac, nič nesľubujem. Ale budem sa snažiť sem-tam sa ozvať. Ten posledný augustový týždeň by to už mohlo byť voľnejšie, takže... No a potom tu bude september, a keď zistím, že ako môj organizmus zvláda/nezvláda maturitný ročník, tak naberiem zasa normálny stereotyp a blog by mohol byť aktualizovaný pravidelne. (V júni sa mi potvrdilo, že čím viac sa musím učiť, tým je na blogu viac článkov, čo ma vôbec neprekvapuje, keďže ja som stále bola celá naopak. Tak uvidíme, možno to tu od septembra bude žiť ako nikdy predtým. Haha, dobrá sci-fi. Ale nie, veď sa všetko uvidí. :) )

A keď tak rozmýšľam, to je asi tak všetko čo som chcela. Myslite na mňa, nech nás s kamoškou nikto v tej Bratislave neukradne a tak. Vymyslela si hokej, kúpanie, shoppingy... Ja sa len skromne chcem ísť pozrieť do centra, lebo aj keď som v BA už párkrát bola, tam som sa nikdy nedostala, inak som vytváranie programu nechala čisto na ňu, z čoho bola celá natešená a ja v podstate tiež, že to nemusím riešiť. :D No, zatiaľ mi to nedošlo a celé mi to príde také nereálne, nakoľko sme o tom mesiac rozprávali a reálne rozmery to nabralo pred pár dňami. Ale sadnem do vlaku a ono mi to dôjde. :D

Prajem vám ešte krásny, horúci zvyšok leta, nech sa vám všetkým mozgy vyvaria čo najviac, a do konca prázdnin nech nazbierate ešte čo najviac zážitkov.

4 komentáre:

  1. Fííha, to znie poriadne akčne!:D Tak si to užite.:) Inak Jazdcov práve čítam. *_*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked už budete v BA :) tak v centre je čajovňa/čokoládovňa Pohoda :) nezabudnite tam zájsť :) majú tam aj knihy, ktoré si môžeš tam čítať :) celkom dobrý výber tam mali :)

    poriadne si august uži :) :) ved je leto netreba sedieť doma :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, diki za tip. :) Neviem či máme na všetko, čo sme si vymysleli, čas, ale čo som pozerala, tak je to od našej BA postele čo by kameňom dohodili, takže tam by sme sa mohli dostať. :D

      Odstrániť